Politică

Remus Borza s-a înscris în PNL, urmează pasul doi

Remus Borza s-a înscris în PNL venind de la ALDE sau de la PSD că nici el nu cred că mai știe.... De această acțiune a luat act și plenul Parlamentului luni, 20 ianuarie 2020, informează DC News.

Amintim că, la finalul anului 2019, potrivit unei decizii a premierului, publicată în Monitorul Oficial, lui Remus Borza i s-a acordat calitatea de consilier onorific al prim-ministrului, iar activitatea acestuia este neremunerată.După ce a izbucnit scandalul mediatic legat de faptul că premierul Dancilă și-a luat un sfătuitor care a fost condamnat un an cu suspendafe pentru conflict de interese Borza a demisionat pe motiv că nu este lăsat să spună ce gîndește.

Acum premierul Orban l-a luat și el sfătuitor pe Remus Borza care s-a și înrolat în rîndul PNL. Toate acestea  ar putea avea legătură cu schimbările de directori preconizate la Complexul Energetic Oltenia!Oricum condamnarea lui Borza este cît se poate de reală chiar dacă s-a înscris în PNL și chiar dacă el susține că ,,boala,,i-a trecut prin efectul legii.

Vizualizări: 635

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: