Comunitate

Restaurant închis după ce un procuror a ajuns la spital

Procurorul constănțean Teodor Niță a ajuns la spital după ce a mâncat pește la o cherhana de pe litoral. La scurt timp după ce a plecat din restaurant, i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Comisarii de la Protecția Consumatorului au demarat verificările imediat, iar descoperirile i-au determinat să închidă imediat restaurantul și să sesizeze procuratura. Peștele era expirat de luni de zile, carnea era depozitată în condiții necorespunzătoare și peste tot era mizerie de nedescris, potrivit Antena 3.

Comisarii de la Protecția Consumatorului au găsit ton expirat de 6 luni, din care mâncaseră clienții care au avut probleme, dar și o tonă de alimente neconforme cu normele de siguranță alimentară, printre care și carne mucegăită.

”În afară de o tonă și aproape 1oo kg de pește în afara datei durabilității minime de consum, nu s-a găsit niciun alt peste proaspăt, deci oricine ar fi ajuns astăzi să servească masa cu siguranță nu ar fi avut altceva de mâncat decât peste expirat. Din păcate și cu modificări organoleptice, putrezit, o igienă necorespunzătoare, nu se făcuse demult curățenie.

Întreaga activitate părea părăsită demult timp și nu în funcțiune, cum era. De la fire neizolate până la spații de refrigerare nesalubrizate de mult timp, cu rugină, murdărie veche, și blocul alimentar aflat într-o stare greu de imaginat, igrasie, mucegai, întreaga activitate din blocul alimentar este pusă sub semnul întrebării.

 

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: