Eveniment

Român ucis într-un club din Londra. Era la serviciu

Un român de 34 de ani, Tudor Simionov, care lucra ca bodyguard la un local din Londra, a fost înjunghiat mortal în noaptea de Revelion, în urma unei încăierări. Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, la ora 5.30 AM, în timp ce românul și alți doi colegi ai săi încercau să oprească un grup de bărbați să intre într-o clădire unde avea loc o petrecere de Anul Nou.

Ministerul de Externe a confirmat că un cetățean român a fost ucis la Londra. Iubita tânărului, Mădălina, a povestit pentru Evening Standard că s-au mutat împreună la Londra pentru „o viață mai bună” și plănuiau și să se căsătorească. Ei locuiau de doar 2 luni în Marea Britanie.

Poliția Metropolitană a anuntat că alți doi bărbați de 37 și 29 de ani au fost răniți prin înjunghiere, precum și o femeie pe 29 de ani. Ei au fost transportați la spital în stare stabilă. Tudor S. a încercat să-și apere colegii atacați de bărbații care voiau să intre în clădirea de pe bulevardul Park Lane.

”Incidentul s-a petrecut în afara unui local unde se ținea o petrecere privată. Mai mulți martori ne-au dat informații, iar mulți au și filmat atacul cu telefoanele mobile. Decedatul și ceilalți doi bărbați lucrau ca bodyguarzi la petrecere. Femeia a fost atacată în timp ce ajuta angajații să țină închise ușile”, a declarat inspectorul Andy Partridge, de la Poliția Metropolitană.

Galerie foto


Vizualizări: 1,139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: