Sport

Români arestați la Munchen, în ziua meciului

România se pregătește de duelul cu naționala Olanda, din optimile de finală ale EURO 2024. Elevii lui Edward Iordănescu caută o victorie care să ne ducă în sferturi, unde am mai ajuns o singură dată.

Fanii naționalei au luat cu asalt orașul german unde se va juca meciul, Munchen. Sunt așteptați peste 40.000 de suporteri la acest meci.

Doi români au fost arestați înainte de meci. Cei doi, suporteri ai României, au fost prinși de polițiști având torțe la ei, informează Golazo. Ei chiar au aprins torțele.

Poliția i-a arestat pe stradă. Au fost urcați în dubă și duși la secția de poliție, iar ulterior au fost eliberați, dar nu înainte să primească o amendă.

„Mi-au zis că nu aveam voie cu torțe, cu artificii aici. Vor să mă ia la secție și să mă amendeze”, a spus unul dintre români înainte să fie arestat. A fost pozat de polițiști, iar apoi el a încercat să negocieze cu ei: „Am făcut un lucru greșit, îmi pare rău”.

 

Poliția a explicat, pentru sursa citată, că aceștia vor fi eliberați după ce vor primi o amendă: „E interzis în Munchen cu materiale pirotehnice, indiferent ce ar fi ele. Nu e ceva grav însă, stați liniștiți, nu li se va întâmpla nimic. Vor fi duși la secție, verificați, acolo vom lua o decizie, vor fi probabil amendați. După aceea, vor fi eliberați”.

România - Olanda, meciul unei generații, se joacă în această seară, de la ora 19:00. Meciul va fi transmis de PRO TV.

 

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: