Sport

România va întâlni Franța în semifinalele Fed Cup

Echipa României a reușit duminică o calificare istorică în semifinalele Fed Cup. După ce au învins Cehia, fetele din echipa României se vor deplasa în Franța pentru un loc în marea finală. Belarus este a doua semifinalistă, iar ultima se va alege dintre SUA şi Australia (1-1 după prima zi).


După ce sâmbătă Caroline Garcia a învins-o pe Alison Van Uytvanck (7-6(2), 4-6, 6-2), iar Alize Cornet a trecut de Elise Mertens (7-6(6), 6-3), duminică cea mai bună jucătoare a Franţei nu a avut ce discuta cu prima rachetă a Belgiei. A fost 6-2, 6-3 pentru Garcia, care a calificat, astfel, Franţa în semifinalele programate între 20 şi 21 aprilie 2019.

 Semifinala România - Franţa se va juca pe terenul franţuzoaicelor, pentru că ultima "directă" a fost găzduită de România. A doua echipă calificată este Belarus, care a trecut de Germania, în deplasare. Aryna Sabalenka a adus două puncte, Aleksandra Sasnovich a învins-o pe Tatjana Maria, iar bielorusele au câştigat şi meciul de dublu, unul de palmares, prin Azarenka şi Marozava.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: