Comunitate

S-a sinucis la mormântul fetiței sale, Andreea

Un poliţist a fost găsit mort, astăzi, în cimitirul din Vlăsineşti, judeţul Botoşani, Un bătrân, care voia să aprindă o lumânare, a făcut descoperirea şi a sunat la numărul de urgenţă 112.
„Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

 
În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

 
 
Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

 

 

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, potrivit IPJ Botoșani.

Surse judiciare spun că bărbatul era absolvent al Școlii de Poliție Slatina, promoție 1996, încadrat doar în structuri de ordine publică, în prezent șef la Postul de Poliție Stăuceni.

Potirvit surselor citate, bărbatul a avut o fetiță decedată la 1 an, înmormântată în Vlasinesti și s-a sinucis pe mormântul fetiței pe care o chema Andreea.

A ales să-și încheie socotelile cu viața chiar de Sf. Andrei.
 

Vizualizări: 450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: