Stil de viață

S-au redeschis bordelurile din Olanda

De la 1 iulie s-au redeschis ordelurile din Olanda, inclusiv cele din faimosul cartier roşu din Amsterdam,  după ce au fost închise de la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei COVID19.

  
"În timpul interdicţiilor impuse, mulți femei care oferă servicii sexuale contra cost au avut probleme financiare, așa că acum suntem foarte fericite că ne putem relua munca", a declarat Felicia Anna, de 34 de ani, din România.

„Suntem ușurați să putem reveni la muncă pentru că mulți lucrători din domeniul sexual nu au primit niciun ajutor din partea guvernului”, a spus Foxxy. „Suntem încântați că putem face din nou bani”, adaugă ea.

Guvernul anunţase anterior că bordelurile se vor redeschide de la 1 septembrie, însă lucrătorii sexuali şi-au dorit să reia activitatea mai devreme. Cu toate acestea, lucrătorii sexuali trebuie să respecte anumite reguli pentru a evita contaminarea cu noul coronavirus. Astfel, clienţilor li se ia temperatura, camerele se dezinfectează, iar lenjeria se schimbă între de fiecare întâlnire. "Acestea sunt regulile de bază. În schimb, nu suntem obligați să purtăm o mască în timpul programărilor", a mai spus Foxxy, potrivit sudouest.fr.

Prostituția este legală în Olanda din 2000. Lucrătorii sexuali trebuie să fie înregistrați la Camera de comerț și să plătească impozitul pe venit. Aproximativ 7.000 de persoane lucrează în acest sector doar în orașul Amsterdam, unde aproximativ 75% dintre prostituate provin din țări cu venituri mici, în special Europa de Est.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: