Social-media

Samsung a prezentat oficial Galaxy S10, S10+, S10e şi S10 5G

Samsung a lansat noua sa gamă de smartphone-uri Galaxy S10 în mod oficial, în cadrul unui eveniment care a avut loc miercuri la Londra. Compania a prezentat nu mai puţin de patru dispositive mobile sub umbrela S10, trei dintre ele urmând a fi disponibile foarte curând, iar unul în viitorul apropiat. Astfel am primit noile Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e şi Galaxy S10 5G.

Modelul principal, Galaxy S10 este probabil cel pe care cei mai mulţi utilizatori vor face upgrade de la un model de generaţie mai veche. Acesta este echipat cu un ecran Super AMOLED Infinity-O cu rezoluţie QHD de 6,1” şi suport pentru standardul HDR10+, care în ciuda faptului că oferă o suprafaţă mai mare de afişare, păstrează dimensiunile generale ale lui Galaxy S9 de anul trecut.

Acest lucru se datorează faptului că ecranul a fost împins şi mai mult spre marginile superioare şi inferioare, lăsând doar foarte puţin spaţiu negru între ecran şi rama metalică. Samsung laudă display-urile de pe Galaxy S10 cu luminozitate de până la 1200 cd/m2, semnificativ mai mult decât generaţiile precedente de smartphone-uri ale companiei şi probabil cea mai mare valoare de pe un smartphone de până acum.

Galaxy S10 va fi livrat în două configuraţii, cu 8 GB memorie RAM şi 128 GB stocare, sau cu 8 GB RAM şi 512 GB stocare, cu posibilitatea de a adăuga un card de memorie microSD. Alte caracteristici interesante sunt încărcarea wireless în ambele sensuri, ceva caracteristic pentru întreaga serie Galaxy S10, cât şi un sistem de camere triplu. În cazul lui Galaxy S10 avem de a face cu o cameră principală de 12 megapixeli cu diafragmă variabilă f/1.5-f/2.4, asemeni generaţiilor S9 şi Note9 de anul trecut, alături de o cameră cu zoom 2x stabilizată optic tot de 12 megapixeli f/2.4. Noutatea este senzorul ultra-wide de 16 megapixeli cu diafragmă f/2.2 cu deschidere de 123 de grade. Desigur, Galaxy S10 este rezistent la apă cu certificare IP68, include un senzor de amprentă ultrasonic, recunoaştere facială 2D (compania a renunţat la cititorul pentru iris) şi integrează un acumulator de 3.400 mAh. Antena Wi-Fi este compatibilă cu noul standard 802.11ax (Wi-Fi 6), care ar trebui să ofere viteze de transfer cu 20% mai rapide decât în trecut.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: