Economie

Șef nou la Transelectrica

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica l-a ales, luni, pe Mircea Coşea în funcţia de preşedinte al Consiliului şi l-a numit în calitate de membru provizoriu pe Florin - Radu Ciocănelea, potrivit unui raport al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice 'Transelectrica' SA informează acţionarii şi investitorii că, în conformitate cu atribuţiile sale legale şi statutare, Consiliul de Supraveghere a decis în şedinţa din data de 8 aprilie 2019, prin Deciziile nr. 13/2019 şi nr. 14/2019, următoarele: alegerea în funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere a domnului Mircea Gheorghe Dumitru Coşea; numirea în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere a domnului Florin - Radu Ciocănelea", se spune în document.

Mandatul noului membru provizoriu, Florin - Radu Ciocănelea, va expira pe 29 mai 2019, dată la care expiră mandatele membrilor Consiliului de Supraveghere în funcţie sau anterior acestei date, la data la care Adunarea Generală a Acţionarilor va numi un membru al Consiliului de Supraveghere pe locul rămas vacant, ca urmare a neacceptării mandatului de către Nina Carmen Crişu.

Numirea lui Florin - Radu Ciocănelea a devenit efectivă la data de 8 aprilie 2019, data semnării în faţa notarului public a declaraţiei de acceptare a mandatului de membru al Consiliului de Supraveghere al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica".

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: