Politică

Senator: Voi construi o alternativă la PSD

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că va construi o alternativă la PSD, neprecizând dacă este vorba de o nouă construcţie politică sau dacă se va înscrie în vreun partid.

Ţuţuianu a spus că a primit oferte de la partidele politice importante, dar a menţionat că va anunţa decizia lui până la începutul sesiunii parlamentare. ''Nu am convocat conferinţa de presă ca să vă anunţ că m-am înscris în vreun partid politic, când voi face acest anunţ o să fie încunoştiinţată toată lumea'', a spus Ţuţuianu, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că urmează să se înscrie în Pro România.

El a precizat că nu crede că este eficientă atacarea în instanţă a excluderii sale din PSD şi a explicat de ce, adăugând că vrea să creeze o alternativă la PSD. ''Până la începutul sesiunii parlamentare, voi anunţa ce decizie am luat. Am ajuns la concluzia că demersul judiciar nu are niciun fel de eficienţă. Să termin un litigiu peste doi ani înseamnă o pierdere de vreme şi lucrul ăsta, sigur, mă va costa pe mine, dar poate costa şi viaţa politică locală. A doua chestiune, pot să mă judec doi ani şi să dau tot peste Dragnea la PSD peste doi ani şi atunci rezultatul unui asemenea demers să fie zero. A treia chestiune, rămân în politica dâmboviţeană şi naţională, voi construi o alternativă la PSD şi sper, mi-am propus, să schimb fundamental lucrurile în ce priveşte echilibrele politice în Dâmboviţa şi nu numai'', a afirmat Ţuţuianu.

Acesta a mai spus că s-a delimitat de Liviu Dragnea, dar nu şi de primarii şi consilierii PSD.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: