Eveniment

Și-a dat foc din dragoste

Un bărbat din localitatea Tutova,județul Vaslui,a ajuns, în noaptea de marţi spre miercuri, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce şi-a dat foc, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, la locul producerii incidentului a fost trimis un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), care a solicitat, ulterior, sprijinul echipajului de Terapie Intensivă Mobilă.

 
"Ambulanţa tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă Vaslui a preluat, în apropiere de Crasna, un pacient din localitatea Tutova, în vârstă de aproximativ 45 ani, care a suferit arsuri de gradele I, II şi III pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului. Pacientul a fost preluat de pe o ambulanţă tip C2 aparţinând SAJ Vaslui. Din primele informaţii, pacientul s-ar fi autoincendiat, combustibilul folosit fiind benzina. Pacientul a fost sedat şi intubat orotraheal, fiind predat în stare critică la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul SJU Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

 
Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Potrivit jurnaliștilor de la Vremeanoua.ro, vecinii bărbatului spun că ar suferi de depresie, locuia singur, iubita pe care o avea plecând de ceva timp în Italia, de unde a anunțat că nu se mai întoarce la el. Azi noapte, în jurul orelor 22.00, bărbatul a ieșit în fața casei sale și și-a dat foc, turnând pe el benzină pe care a aprins-o. Arzând ca o torță, a început să țipe, iar vecinii au sărit să-l stingă. Au sunat la 112 și au chemat pompierii, ambulanța și poliția la fața locului.

Vizualizări: 254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: