Minciuna zilei

Și-a declarat în fals un jucător mort ca să amâne un meci

Minciuna zilei vine din Irlanda, acolo unde echipa Ballybrack FC, care evoluează în Leinster Senior League, a cerut săptămâna trecută să i se amâne un meci, menţionând că este devastată de faptul că i-a încetat din viaţă unul dintre jucători într-un accident de motocicletă.

Fernando LaFuente, jucătorul anunţat decedat, știa că îi va fi folosit numele pentru a fi anunțată o veste rea, dar a crezut că este vorba de un picior rupt, nu de deces. A apucat să-și sune soția și mama după ce a văzut în ziare că a fost declarat mort. Acesta s-a amuzat de situația creată.  "Aceste mici minciuni, fiecare le spune o dată în viaţă. Da, e un pic trist. Un om la douăzeci şi ceva de ani, cu toată viaţa înainte, să moară într-un accident. Nici nu ştiu cum mă simt după asta. Este amuzant pentru mine deoarece mi-am văzut propria moarte", a spus fotbalistul.

Ballybrack FC a reacţionat după scandalul provocat prin minciuna cu privire la decesul jucătorului, precizând, pe Facebook, că a fost vorba de “o gravă eroare de judecată” şi că oficialul care a trimis mesajul la liga din Leinster a fost dat afară. Liga regională ceruse tuturor echipelor să țină un moment de reculegere pentru jucător, ceea ce s-a și întâmplat la meciurile din etapa trecută.

Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Minciuna zilei:

Citește și: