Externe

Și-a împușcat mortal soțul, aflat în fază terminală

O femeie și-a împușcat mortal soțul care suferea de o boală incurabilă, în fază terminală, apoi s-a baricadat cu el în camera de spital din Florida.

Personalul medical a auzit împușcătura, dar nu a putut interveni la timp pentru că femeia de 76 de ani s-a baricadat în camera de spital cu soțul ei, de 77 de ani și a refuzat ore în șir să iasă.

Ea a spus apoi că gestul ei a fost un pact făcut cu soțul ei suferind și ar fi trebuit să își ia și ea viața în același mod, dar "nu a avut putere să meargă până la capăt", au declarat polițiștii, potrivit The New York Times. J

erry Gilland, un bărbat în vârstă de 77 de ani, bolnav în faza terminală, a încheiat un pact cu soția sa în urmă cu aproximativ trei săptămâni. „Dacă sănătatea lui precară nu se îmbunătățește, a cerut soției sale, Ellen Gilland, în vârstă de 76 de ani, să-l omoare”, au declarat autoritățile. Sănătatea lui a continuat să se deterioreze, așa că, sâmbătă, cu puțin timp înainte de ora 11:30, femeia a adus o armă în spitalul AdventHealth din Daytona Beach, Florida, a mers în camera soțului ei de la etajul 11 ​​și l-a împușcat mortal în cap, a dat detalii poliția.

Vizualizări: 56

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: