Sport

Simona Halep s-a despărţit de Thierry Van Cleemput

Simona Halep a renunţat la antrenorul săuThierry Van Cleemput după doar un turneu.Fostul numărul unu mondial a analizat cu atenţie colaborarea cu antrenorul belgian la Doha, unde a pierdut finala disputată împotriva lui Elise Mertens.

Belgianul fusese recomandat de Darren Cahill  dar nu a impresionat-o pe Simona Halep, care a simţit că viitorul său în tenis nu e alături de Van Cleemput. Ea a dezvăluit şi motivele pentru care a pus capăt colaborării: "Am încercat pentru o săptămână şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun", a declarat Simona într-un interviu acordat WTA Insider.

Colaborarea dintre Simona Halep şi antrenorul belgian în vârstă de 50 de ani a început la începutul lunii februarie. Fostul antrenor, Darren Cahill, i-a sugerat româncei să meargă pe mâna lui Thierry Van Cleemput, belgianul apărând în premieră la un meci al Simonei încă de la Australian Open, la partida din optimi cu Serena Williams.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: