Justiție

Singurul român care a fost condamnat la 99 ani de închisoare a fost eliberat

Marius Csampar, singurul român condamnat la 99 ani de închisoare, a fost eliberat din închisoare după ce a solicitat desființarea sentinței penale și admiterea cererii de eliberare condiționată. Marius Csampar a fost încarcerat la Turnu Severin, după ce a ucis șase oameni.

 
Marius Csampar a fost eliberat după 22 de ani pentru bună purtare. Acesta a făcut o cerere de liberare condiționată în urmă cu câteva zile. Cel cunoscut drept “vânătorul de oameni” s-a aflat la a treia analiză a comisiei, fiind recompensat de 20 ori cu suplimentarea drepturilor și de 16 ori cu ridicarea măsurii disciplinare aplicate anterior. A participat la programe educative și a obținut 139 de zile-câștig ca urmare a muncii prestate.

Între 1994 și 1997, Marius Csampar a ucis şase persoane şi avea doar 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. În doar patru ani avea să ucidă nu mai puțin de șase persoane. A acționat, de fiecare dată, de unul singur, când avea de gând să omoare. Este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut. De când se află după gratii, de 21 de ani, a fost vizitat o singură dată, de unul dintre frați.

Prima victimă a fost o femeie. Așa a început lungul șir al crimelor, în decembrie ‘93. Câteva luni mai târziu, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani. A urmat un prieten care voia să-l toarne.

Vizualizări: 397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: