Eveniment

Sinucidere misterioasă a unui director de la Oltchim

Alin Smeu, fost director economic al Chimcomplex Râmnicu Vâlcea, a fost găsit, luni, mort în curtea casei. Bărbatul s-a sinucis și nu a lăsat un bilet de adio. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, notează ziarul local Vocea Vâlcii.

Alin Smeu s-a spânzurat de un cireş, în curtea casei sale din Râmnicu Vâlcea. Descoperirea macabră a fost făcută de rudele bărbatului. Smeu avea 49 de ani şi a lucrat la Oltchim Râmnicu Vâlcea din anul 1995, imediat ce a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din Craiova. Din 2012 până în 2018, a fost director economic al Oltchim. La începutul acestui an şi-a dat demisia din funcţia de director economic al Chimcomplex Râmnicu-Vâlcea.

Luni, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor și s-a spânzurat. Medicii solicitați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Presa locală scrie că Smeu ar fi suferit, anul trecut, un accident vascular, iar starea lui de sănătate nu era foarte bună. Surse din anchetă spun că bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și explice gestul.

Vizualizări: 365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: