Eveniment

Șofer carbonizat pe pe DN 2B

O cisternă, care ar fi încărcată cu benzină, şi un autoturism s-au ciocnit, miercuri, pe DN 2B, în judeţul Brăila. iar apoi ambele vehicule au luat foc. Primele informaţii arată că o persoană ar putea fi încarcerată. Traficul este blocat complet.

UPDATE 15.05 Autoritățile au transmis mesaj RO-Alert deoarece există suspiciuni că cisterna cu benzină s-a spart, astfel că există risc de explozie. Șoferul autoturismului a fost găsit încarcerat, carbonizat. Șoferul autotrenului este conștient și a fost transportat la spital.

Știrea inițială

”În urmă cu puţin timp, pe DN 2B, între localitatea Lacu-Sărat şi Silistraru a avut locul un impact între o cisternă şi un autovehicul. În urma impactului ambele vehicule au luat foc. În prezent traficul rutier este blocat în totalitate”, a informat IPJ Brăila.

Potrivit ISU Brăila, în accident ar fi implicată o cisternă încărcată cu benzină şi un autoturism. Primele informații arată că o persoană ar fi încarcerată.

Acolo se deplasează 4 autospeciale cu apă şi spumă, una SMURD, două SAJ, iar din Galaţi au fost trimise încă două autospeciale cu apă şi spumă.

 

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: