Eveniment

Șofer de 20 de ani, prăpădit în accident

Circulaţia rutieră este blocată, marţi dimineaţa, pe DN 1, în judeţul Braşov, în urma unui accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un autocamion, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Potrivit sursei citate, în localitatea Sâmbăta de Jos, judeţul Braşov, şoferul unei autoutilitare a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion.

În urma impactului au rezultat două victime, respectiv cei doi conducători auto, la faţa locului aterizând şi un elicopter SMURD pentru preluarea acestora.

Potrivit ultimelor informații de la ISU Brașov, victima încarcerată, șoferul autoutilitarei, a fost declarată decedată. Bărbatul, un tânăr de 20 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viața și din păcate medicii nu au putut să facă nimic pentru el.

Șoferul TIR-ului a fost transportat la spitalul din Făgăraș. Acesta este conștient. „Un tânăr în vârstă de 20 ani din jud. Hunedoara, care conducea o autoutilitară pe DN1, din directia Sibiu catre Brasov, la intrarea in localitatea Sâmbăta de Jos a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un autocamion. In urma impactului tanarul de 20 ani a decedat, iar șoferul autocamionului a fost rănit și transportat la spital. Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cauzele si imprejurarile in care s-a produs accidentul“, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Vizualizări: 3,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: