Eveniment

Șofer de 80 de ani, implicat într-un accident grav

O femeie a decedat şi un bărbat a fost grav rănit în urma unui accident produs, joi, în municipiul Arad, maşina în care se aflau victimele lovind un alt autoturism şi fiind proiectată într-un stâlp de electricitate şi un autoturism parcat.

Accidentul s-a produs pe Calea Radnei, la intersecţia cu strada Mioriţa, iar potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), în eveniment au fost implicaţi un şofer de 80 de ani şi unul de 22 de ani.

"Din cercetări a reieşit că un bărbat de 80 de ani, din judeţul Hunedoara, a condus un autoturism pe Calea Radnei din municipiul Arad, iar la intersecţia cu strada Mioriţa a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 22 de ani, din localitatea Bârzava. De asemenea, autoturismul condus de bărbatul de 80 de ani a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, după care a ricoşat într-un alt autoturism care se afla parcat pe Calea Radnei. În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 67 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 80 de ani, şi rănirea gravă a acestuia", a informat IPJ.

Tânărul de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatului de 80 de ani i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Vizualizări: 49

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: