Eveniment

Șofer de microbuz, beat la volan. Trei copile rănite!

Un microbuz cu 7 persoane a intrat duminică dimineaţă, 31 iulie, într-un şanţ, pe DN 1 D, Urziceni - Albeşti-Paleologu. Trei adolescente cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani au avut nevoie de îngrijirile medicilor.

”Din primele date, a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, în timp ce se afla la volanul unui microbuz de persoane pe DN1D, din direcţia Albeşti către Urziceni la km 20 a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea dreaptă, pe sensul de mers Urziceni către Albeşti”, a transmis IPJ Prahova.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 3 minore cu vârstele de 14, 15 şi respectiv 16 ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir, pe DN 1D Urzieni - Albeşti-Paleologu, în zona localităţii Ciorani, judeţul Prahova, după ce un microbuz de transport persoane, în care se aflau 7 ocupanţi, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în şanţ”, transmite, duminică dimineaţă, Poliţia Română.

În urma accidentului, trei persoane din microbuz (minori, cu vârste de 14,15 şi 16 ani) au suferit răni uşoare, fiind în evaluare medicală.

În prezent se derulează cercetarea la faţa locului.

Vizualizări: 58

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: