Comunitate

Știa că are Covid, dar s-a pus la coadă fără mască

O femeie din Vaslui, care a revenit recent din Marea Britanie şi care ar fi trebuit să respecte perioada legală de carantină, a fost depistată de jandarmii din Braşov în timp ce se afla la telecabina Capra Neagră.

Femeia a atras atenţia oamenilor legii pentru că nu purta masca de protecţie, iar verificarea în baza de date şi la Direcţia de Sănătate Publică a arătat că nu avea voie să părăsească domiciliul declarat.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov, Ion Zaharia, un echipaj de jandarmi a observat că femeia, care se afla la telecabina Capra Neagră, nu purta mască de protecţie. Jandarmii i-au cerut acesteia să se legitimeze, însă turista a declarat că nu are supra sa actele de identitate.


„În urma verificărilor, a rezultat că persoana în cauză trebuia să se afle în carantină, în Municipiul Vaslui, ca urmare a revenirii în ţară din Regatul Unit al Marii Britanii. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei, pentru nerespectarea carantinei şi a fost anunţat DSP-ul”, a precizat reprezentantul IJJ Braşov.

Vizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: