Eveniment

Sute de oameni caută un copil dispărut în Gorj

Un băiat de doi ani și șapte luni a dispărut sâmbătă la Schela, în județul Gorj. Bunicul a anunțat poliția cu privire la faptul că nepotul său, Burca Luca Cristian, nu a mai fost găsit de către bunica ce îl supraveghea.

Copilul era îmbrăcat într-o bluză de pijama cu Mickey Mouse și ștrampi albaștri, iar în picioare purta o pereche de adidași.

 Echipe ale Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Salvamont, dar și voluntari s-au mobilizat pentru a-l căuta pe micuț.

Intervin echipe de căutare-salvare, inclusiv scafandri și câine de căutare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu și Salvamont, a anunțat ISU Gorj. Zona în care a dispărut copilul este la trei kilometri de lacul de la Sâmbotin.

Se efectuează căutări și cu doi câini de urmă, coordonați de polițiștii conductori câini, a precizat și IPJ Gorj.

Și salvamontiștii au anunțat că îl caută pe copilul dispărut într-o regiune împădurită din zona submontană a masivului Vâlcan. Alături de salvamontiști intervine și Recco, câinele de căutare-salvare al serviciului Salvamont Gorj.

 actualizare: Copilul a fost găsit în jurul orei 18.30, pe o coastă, la sute de metri de casă. Căzuse într-o groapă și era acoperit de frunze, astfel că la prima căutare nu a fost găsit. Au fost găsiți adidașii, astfel că a fost reluată căutare și micuțul a fost văzut în cele din urmă. Băiatul este în stare bună, dar speriat.

Galerie foto




Vizualizări: 2,553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: