Stil de viață

Sylvester Stallone, părăsit de soție

Soția lui Sylvester Stallone a cerut divorțul după 25 de ani de mariaj. Jennifer Flavin este cu 22 de ani mai tânără decât soțul ei în vârstă de 76 de ani și a postat o fotografie de Instagram cu ea îmbrățișându-și cele trei fiice.

„Aceste fete sunt prioritatea mea”, a scris ea în postarea din 10 august. „Nimic altceva nu contează. Noi 4 pentru totdeauna.'

Flavin a cerut divorțul vineri, 19 august, în Palm Beach County, Florida, iar Stallone și-a ascuns deja bunurile conjugale.

Potrivit documentelor de divorț obținute de DailyMail.com, ea susține că Stallone „sa implicat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale, care a avut un impact economic negativ asupra patrimoniului conjugal.

„Mai mult, soțului ar trebui să i se interzică să vândă, să transfere, să cedeze, să greveze sau să disipeze orice bun în timpul procesului”.

Jennifer, care și-a luat numele de familie al soțului ei, căută să revină la numele de fată, Flavin.

Flavin a spus în documentele de divorț: „Căsătoria dintre părți este ruptă iremediabil”.

Stallone avea un tatuaj gigant cu Jennifer pe bicepsul drept acoperit cu o poză cu Butkus, câinele mastiff al pesonajului Rocky din filmele de succes.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: