Eveniment

Tânăr găsit decedat în mașină

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat în interiorul unui autoturism parcat pe o stradă din municipiul Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări în acest caz.

Conform unui comunicat transmis joi, 9 mai, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, anchetatorii au fost sesizaţi în seara zilei precedente de către echipajul medical care a intervenit la faţa locului şi a constatat decesul bărbatului.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti, care au stabilit că bărbatul a fost găsit într-un autoturism parcat în apropierea locului de muncă.

"Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit un dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale", se precizează în comunicat.

Din primele informații, bărbatul, în vârstă de 30 de ani era asistent medical veterinar și și-ar fi luat zilele în urma unei certe cu iubita, scrie Jurnalul de Argeș.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: