Politică

Tăriceanu despre dosarul său penal: Multă maculatură

Biroul permanent al Senatului urmează să discute luni cererea DNA de ridicare a imunităţii preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Biroul permanent trebuie să trimită solicitarea la Comisia juridică, pentru întocmirea unui referat, iar votul decisiv se va da în plen.

Tăriceanu susține că în dosar e vorba de ”multă maculatură”. Tăriceanu a susţinut că cererea DNA ar fi motivată de faptul că se apropie alegerile europarlamentare şi alegerile prezidenţiale de anul viitor, iar el ar fi cotat în sondaje peste preşedintele Klaus Iohannis.

”E din nou un demers politic, aşa cum se vede în ultima vreme - acţiuni prin care o serie de lideri politici se doresc a fi scoşi din cursă. Mi s-a intentat acţiunea de mărturie mincinoasă acum doi ani, am fost purtat pe la procuratură, apoi prin instanţe, ca să ajung să fiu achitat. Au văzut că nu merge aşa, au încercat cu asta”, a afirmat Tăriceanu.

El a spus că se foloseşte ”o tehnică” - ”aruncă în spaţiul public lucruri teribile, nu ai posibilitatea să te aperi şi lumea dacă vede la tv spune «o fi ceva»”. (A.A.)

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: