Eveniment

Tatăl îndurerat: S-au scris o grămadă de minciuni

Ioan Pintican, tatăl tânărului inginer din Bistrița care a murit acum trei zile într-un accident de mașină, a spus că nici vorbă să fie vorba de o sinucidere. Presa a scris că accidentul a avut loc în ziua divorțului lui Andrei de soția sa, de aici apărând tot felul de speculații. „Vreau să ne îngropăm copilul în linişte, creştineşte. Pentru noi este un şoc foarte mare. S-au scris o grămadă de minciuni, iar acest lucru nu îmi place pentru că este vorba despre copilul meu. Nu a fost niciun accident de divorţ. Cineva a scos o vorbă urâtă şi, automat, vorba a luat alte turnuri. Dacă a fost sau nu o defecţiune la maşină se va depista, pentru că ancheta privind circumstanţele în care s-a produs accidentul nu s-a încheiat", a spus tatăl tânărului.
Bărbatul îndurerat spune că fiul lui va fi înmormântat creștinește. "Va fi înmormântat creştineşte fiindcă este vorba despre un accident, şi nu despre altceva. S-a spus şi că ar fi divorţat în acea zi, ceea ce nu este adevărat. Nu a fost nicio acţiune de divorţ. Sunt vorbe aruncate de oameni rău intenţionaţi", a spus Ioan Pintican.

Acesta a mai precizat că soția lui Andrei, nora lui, a fost tot timpul lângă familie în această perioadă dificilă.

Groaznicul accident a avut loc marți, pe strada Industriei, chiar sub pasarelă. Autotirismul a lovit cu putere unul dintre stâlpii care susțin pasarela. În urma impactului, șoferul a fost aruncat afară din mașină, fiind găsit fără viață la câțiva metri buni de autoturism.

Vizualizări: 760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: