Politică

Tembel, in acceptiunea presedintelui PSD Vaslui, Buzatu

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a explicat, luni, apelativul "tembel" adresat unei persoane care l-a huiduit in timpul discursului de 1 Decembrie.

Liderul PSD Vaslui spune ca "nu crede ca a facut bine ca a reactionat", insa este si el om... iar "cateodata imi vine sa reactionez".

"Nu am avut o altercatie, erau cred ca doi cetateni care dupa ce intr-un mod exemplar am organizat manifestarile de Ziua nationala, incepand cu slujba religioasa, apoi cu elementele de constientizare a momentului simbolic, de o importanta maxima pentru toti romanii, dupa ce am avut grija sa nu cultivam in niciun fel vreun sentiment contradictoriu, de opozitie, sau ceva, te trezesti ca doi cetateni huiduie din rasputeri de Ziua nationala.Cred ca nu am facut bine ca am reactionat, dar sunt si eu om si cateodata imi vine sa reactionez, nu pentru ca ma dezavuau pe mine, ci pentru ca pur si simplu tulbura momentul acela al solemnitatii sarbatorii Zilei Nationale. Daca nici lucrurile acestea nu putem sa le insusim, atunci avem o mare problema", a declarat Dumitru Buzatu la Digi24.

Amintim ca Dumitru Buzat a fost huiduit, duminica, in timp ce sustinea discursul de 1 Decembrie. Cand a coborat de pe scena, el i-a transmis cetateanului care-l huiduia: "Mai tembelule, mai!".

Vizualizări: 47

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: