Stil de viață

Testul Musca pentru menajerele regale

Familia Regală britanică își supune menajerele unui test genial înainte de angajare. Puține sunt atente la aceste detalii. Iată dezvăluirile făcute din interiorul Casei Regale. 
 
Multă lume își dorește să lucreze pentru Familia Regală britanică, dar testele prin care trebuie să treacă înainte pentru angajare sunt adevărate provocări. Asta se aplică în special la menajere a căror atenție la detalii este o calitate foarte apreciată și dorită de membri Casei Regale. 

Nu este suficient să fie foarte pricepute la curățarea diferitelor spații pentru a fi angajate în locuințele celor care fac parte din Familia Regală britanică, ci trebuie să treacă la propriu printr-un test destul de greu.

Operațiunea "MUSCA". Dezvăluirea făcută de cea care conduce echipa de recrutare
 

Tracey Waterman, cea care conduce echipa de recrutare a personalului familiei regale britanice, a dezvăluit că are pregătit un test foarte eficient prin care își poate da seama imediat dacă o persoană merită jobul.

“Diferența între o menajeră care lucrează pentru un hotel de cinci stele și cea care lucrează pentru familia regală britanică este atenția la detalii. Una dintre modalitățile prin care testez dacă potențiala candidată este atentă la detalii este prin a pune o muscă moartă în șemineu sau pe covor. Imediat după ce fac acest lucru, merg cu candidata în cameră. Una din zece observă musca, se apleacă și o ridică,  ceea ce înseamnă că este o menajeră cu adevărat specială.

Le conduc în cameră destul de ușor, oferindu-le astfel șansa să arunce o privire atentă asupra acesteia, să vadă ce se află în interiorul ei. Ajungând în camera șemineului, multe dintre ele vorbesc despre frumusețea acestuia, dar în acest punct, eu aștept să observe musca moartă și să o ridice”, a spus Tracey Waterman, potrivit mirror.co.uk.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: