Justiție

Tractorist reținut după decesul unui copil de cinci ani

Șoferul tractorului implicat în accidentul rutier produs în judeţul Teleorman, soldat cu moartea unui copil de cinci ani şi rănirea a două femei, a fost reţinut de poliţişti.

 

”Faţă de conducătorul vehiculului agricol a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman”, a anunţat, duminică, IPJ Teleorman.

Accidentul s-a produs pe DJ 612, în zona comunei Plopii - Slăviteşti. 
 
”Din primele cercetări a reieşit faptul că, la data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 21 de ani, din comuna Moşteni, judeţul Teleorman, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după ce conducătorul auto ar fi încercat să evite coliziunea cu un tractor care tracta două remorci, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Plopii-Slăviteşti”, a transmis IPJ Teleorman.
 
Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele indicând faptul că niciunul dintre cei doi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la momentul producerii evenimentului rutier.
 
În urma accidentului, un copil de cinci ani a murit, iar două femei, de 39 şi 23 de ani, au fost rănite. Toate victimele sunt din comuna Moşteni, judeţul Teleorman.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: