Eveniment

Tragedie în județul Brașov

Autorităţile din Braşov au fost sesizate cu privire la dispariţia a doi adolescenţi de 14 ani care au plecat ieri să se joace şi nu au mai revenit la domiciliu.

Zeci de persoane au demarat căutările, unul dintre băieţi fiind găsit în albia râului Olt. Cel de-al doilea este în continuare căutat.

 ”În data de 12 ianuarie, în jurul orei 18,00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Hoghiz au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani din satul Bogata Olteana, com. Hoghiz, jud. Brasov au plecat în sat la joacă şi nu au mai revenit. Echipe operative formate din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov-Secţia 6 Poliţie Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Ordine Publică,Poliţia Mun. Făgăraş, Secţia 3 Politie Rurala Voila, Serviciul Criminalistic,  efective din cadrul ISU Braşov, jandarmi  din Grupării Mobile de Jandarmi Braşov şi din cadrul IJJ Braşov si echipaje SMURD, precum şi voluntari s-au format în echipe şi au desfăşurat activităţi de căutare pe raza localităţii Bogata, a localităţilor învecinate, precum şi pe cursurile de apă a râului Bogata şi a râului Olt”, a anunţat, luni dimineaţă IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că, în jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost găsit în albia râului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la spital.

Din păcate, adolescentul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.
În continuare se fac verificări şi investigaţii în vederea identificării celui de-al doilea minor.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: