Eveniment

Trei timișoreni au murit în accident, în Olt

Trei persoane, între care un adolescent de 16 ani, au murit în dimineața zilei de luni, 26 iulie, într-un grav accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, între localităţile Negreni şi Optaşi din judeţul Olt.

Tragedia a avut loc după ciocnirea frontală dintre un autoturism și un TIR. „Din primele verificări aceștia au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autocamion transportor condus de un bărbat, de 48 de ani, din orașul Mioveni, județul Argeș și un autoturism în care se aflau 3 persoane, din care 2 bărbați și o femeie. Cele 2 autovehicule ar fi intrat în coliziune frontală.

În urma coliziunii, cele 3 persoane din autoturism au decedat. Conducătorul autocamionului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Olt.

Potrivit ISU Olt, la sosirea echipajelor de descarcerare, toate cele trei persoane aflate în autoturism, au fost găsite încarcerate, în stop cardio-respirator.

„Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor. Cele trei persoane, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, o femeie, în vârstă 60 de ani și un minor, de aproximativ 16 ani, toți din Timișoara, prezentau leziuni incompatibile cu viața. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: