Justiție

Tudorel Toader confirmă că Dragnea a fost dus cu preșul

Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader susține afirmațiile Vioricăi Dăncilă potrivit cărora pe masa Guvernului nu a ajuns vreo OUG pe amnistie și grațiere, precizând că el a refuzat să-și însușească proiecte elaborate în alte „centre de reflecție”.

”Confirm spusele dnei premier ! Pe masa Guvernului nu a ajuns nici un proiect de OUG referitor la amnistie și grațiere. MJ nu a elaborat nici un proiect de OUG referitor la amnistie și grațiere. Am refuzat să îmi însușesc vreunul dintre proiectele de OUG, referitoare la amnistie și grațiere, proiecte elaborate în alte „centre de reflecție”", a scris, miercuri dimineață, fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, pe Facebook.

Reacția fostului ministru vine după ce premierul Viorica Dăncilă spune că nu a avut niciodată pe masă un proiect de ordonanță de urgență pe amnistie și grațiere, iar legat de alte proiecte pe justiție spune că nu a vrut să pună în pericol România și să fie activat articolul 7, refuzând să menționeze clar din partea cui veneau insistențele. ”Eu m-am gândit, ca premier, că pentru mine e importantă țara. M-am gândit că nu pot pune în pericol România să fie activat Art. 7. M-am gândit la imaginea României", a spus Viorica Dăncilă.

Vizualizări: 938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: