Eveniment

Ucigașul unui polițist, găsit spânzurat în celulă

Marcel Lepa, cel care l-a ucis pe polițistul Cristian Amariei, a fost găsit luni dimineață spânzurat în celula sa din Penitenciarul Timișoara.

La fața locului a ajuns o echipă de criminaliști de la Poliția Timiș care va face cercetări. Luni, Lepa trebuia să ajungă în fața Curții de Apel Timișoara unde trebuia să se judece contestația sa la decizia Tribunalului Timiș de arestare preventivă.

Marcel Ionel Lepa, care l-a împușcat mortal pe polițistul din Timiș, a dat vineri prima declarație în fața procurorilor, el susținând că nu a vrut să îl ucidă pe agent și că ar fi tras spre picioare. "Îmi pare rău, n-am vrut să-l omor", a spus bărbatul.

Lepa a fost externat din spital, joi dimineață, și dus la Penitenciarul din Timișoara. În cele două zile în care a fost spitalizat, bărbatul a refuzat să mănânce pentru a nu fi nevoit să rămână singur, în baie, cu polițiștii care îl păzeau, potrivit medicilor. Medicii l-au operat și i-au scos cele două gloanțe care l-au lovit în timpul acțiunii eșuate de prindere a sa de duminica trecută.

Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: