Politică

Udrea a fugit din țară în ziua condamnării

Elena Udrea, condamnată definitiv de instanța supremă, în iunie 2018, la 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute trebuie să execute pedeapsa, a decis joi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Astfel, Udrea trebuie să meargă la închisoare după 7 ani de procese, timp în care a profitat de o decizie a Curții Constituționale pentru a tergiversa dosarul.

Elena Udrea a fost dată în urmărire națională de către Poliția Română, aceasta fiind prima etapă în procedura judiciară. Ea a fost inclusă pe lista "persoane urmărite" de pe site-ul Poliției Române.

 
 
"Împotriva numitei Udrea Elena - Gabriela a fost emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 44 din 05.06.2018 de către Tribunalul București - Sectia I Penala, fiind condamnată la 6 ani închisoare pentru savârșirea infracțiunilor de luare de mită și abuz în serviciu", este anunțul Poliției Române.

Domiciliul Elenei Udrea este în Sectorul 4 al Capitalei, conform anunțului Poliției Române. Ea locuia, însă, în Corbeanca (Ilfov) împreună cu iubitul ei, Adrian Alexandrov, şi cu fiica lor în vârstă de 3 ani și jumătate.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: