Comunitate

Ultima zi a Sorinei în România?

Judecătoria Slatina, judeţul Olt, discută, joi, cererea privind părăsirea ţării de către Sorina, fetiţa din Baia de Aramă adoptată de o familie din America. Dosarul a fost strămutat de mai multe ori până acum.

Pașaportul fetiței a fost trimis la Direcţia de Paşapoarte, pentru că există nereguli privind adresa trecută ca loc de domiciliu.

Pașaportul ar avea mai multe probleme, printre care poza micuței, care ar fi prelucrată, dar și adresa la care locuia Sorina, care nu era cea reală.

În baza de date a Direcției este trecută o localitate din Dolj, localitatea Caraula, iar în cererea făcută pentru obținerea pașaportului este trecută Baia de Aramă.

"Fetița nu putea pleca cu această familie, până în acest moment, pentru că nu avea pașaport. În momentul în care va avea pașaport, fetița va putea pleca din țară. Părerea mea este că părinții adoptivi vor fi suficient de înțelepți să nu plece din țară cu fetița până în momentul în care nu se va soluționa și cererea de ordonanță președințială”, a declarat procurorul general Bogdan Licu.

Vizualizări: 254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: