Social-media

Un blogger indian a fost invitat să promoveze România, iar apoi nu a primit viză

România a invitat un blogger indian de succes la un eveniment de promovare a turismului românesc, dar acestuia nu i-a fost acordată viza de călătorie.

Astfel, bloggerul a început deja “promovarea” țării criticând procedura greoaie de obținere a vizei. Mai mult, el acuză ofițerul consular că a avut o atitudine care descurajează turiștii indieni care și-ar dori să viziteze sau să promoveze România. Bloggerul a povestit că a fost patru zile la rând la Ambasadă și abia într-a patra a fost primit. 

La evenimentul de promovare turistică, Experience Bucharest, ce are loc în perioada 2-8 noiembrie participă bloggeri, vloggeri, jurnaliști, instagrameri și influenceri de pe Twitter din lume.  "Îi îndemn pe cei de la Experience Bucharest/Experience Romania să abordeze problema cu Ministerul Afacerilor Externe de la ei. Și aș îndemna și Ministerul Afacrilor Externe din India să analizeze procesul neprietenos de obținere a vizei de la Ambasada României. Această problemă trebuie abordată pentru a a clarifica cetățenilor indieni dacă România vrea să primească cetățeni din India sau nu", spune bloggerul Ajay Sood.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: