Administrație

Un consilier și un primar din Gorj se "hârjonesc" pe motive de "love"

Consilierul local Gheorghe Dănăşel din comuna Sacelu, juețul Gorj susţine că a fost prieten cu primarul Florin Jurebie până când acesta i-ar fi făcut anumite propuneri de natură sexuală. Consilierul spune că a făcut public acest lucru chiar într-o şedinţă a Consiliului Local, în prezenţa primarului.

„Eu eram prieten cu el. El nu are familie, doar eu am. Când am văzut că are alte apucături, nu l-am mai băgat în seamă. Eu nu pot să stau la masă cu băieţi din ăştia care sunt burlaci. Eu menţin ce am spus în şedinţa de Consiliu. Nu am spus că este homosexual. Am spus că mi-a făcut avansuri sexuale. Eu am zis ce mi-a spus. Am avut o discuţie cu el în primăvara anului trecut. I-am spus amical să se însoare şi el, dar mi-a spus că nu poate să se însoare, că are şi alte lucruri şi că nu e perfect. (...) Într-o şedinţă de consiliu a spus că înregistrează şi i-am spus să înregistreze. Să-mi facă plângere. Ce mi se poate întâmpla că mi-a făcut declaraţii de dragoste“, a spus consilierul local la Radio Infinit.

Acesta a spus că nu mai vrea să candideze pentru un nou mandat, deoarece nu poate sta la masă cu primarul: „Cum să-l mai privesc în ochi pe un asemenea om? Mai bine renunţ eu. A venit la mine, la casa pe care o am pe teritoriul localităţii Crasna. Eu i-am cerut să plece, pentru că nu are ce să facă, fiindcă e pe teritoriul altei comune. Am dovedit în instanţă că am dreptate“.

 
Primarul neagă acuzațiile și i-a făcut bărbatului plângere penală la Parchet.Consilierul spune că nu mai vrea să candideze pentru un nou mandat, deoarece nu poate sta la masă cu primarul.Primarul Florin Jurebie susține că sunt persoane care vor să-i ia locul și aceste persoane s-ar afla în spatele scandalului iscat de consilierul local. Edilul a făcut plângere la Parchetul Judecătoriei Novaci împotriva consilierului Gheorghe Dănăşel.

 
 
 

Vizualizări: 277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: