Externe

Un criminal care și-a schimbat înfățișarea, prins după 17 ani

Un criminal care și-a însușit mai multe identități false și chiar a apelat la operații plastice pentru a-și schimba înfățișarea a fost prins în Rusia, după 17 ani.

Igor Kuzmenko a mai folosit și numele de Vladimir Kishko, Viktor Kuzmenko și Roman Marchuk și a avut mai multe pașapoarte false pe care le-a prezentat autorităților.

De asemenea, el și-a ars amprentele cu acid, punând semnele pe seama unui accident de muncă, conform dailystar.co.uk.

Kuzmenko este acuzat de mai multe crime, fiind afiliat clanului „Les” despre care se spune că se află în spatele morților a 50 de oameni într-o perioadă de 10 ani.  Prima victimă a clanului ar fi fost Boris Terpugov, președintele băncii Rodnik, fiind împușcat lângă sediul guvernului rus în 1999.

Kuzmenko a fost reținut pentru prima dată acum 17 ani, în Rostov-on-Don în urma unui atac cu un topor, însă a fugit din tribunal, ulterior fiind dat dispărut. Acesta ar fi petrecut timp în diferite țări, inclusiv în Ucraina. El a fost prins în timpul unei vizite în Rostov, Rusia. „Kuzmenko a făcut intervenții plastice, și-a schimbat radical înfățișarea, în același timp distrugându-și amprentele”, a transmis Yulia Ivanova, asistenta șefului Comitetului e anchetă din Moscova.

Vizualizări: 40

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: