Politică

Un deputat PSD, amenințat în secția de poliție

Deputatul PSD Petre Florin Manole a relatat pe Facebook că a fost înjurat şi ameninţat de trei bărbaţi în Secţia de Poliţie nr 1 din Bucureşti, unde a mers chemat de o rudă care fusese lovită şi ameninţată.

„Sunt chiar acum la Secţia de Poliţie nr 1. Ascult cum sunt ameninţat de 3 indivizi: te omor, cuţite, ieşi afară să vezi tu, etc. Am venit aici pentru că o rudă, lovită şi ameninţată, m-a sunat - e dreptul său legal să facă asta. Mi-a spus că 3 bărbaţi îl ameninţă în secţia de poliţie şi îi e frică pentru că poliţiştii asistă pasivi. Am pus totul pe seama panicii: poate e speriat, poate exagerează. În zona de relaţii cu publicul, în faţa poliţistului de serviciu sunt ameninţat la rândul meu”, a relatat sâmbătă seara, pe Facebook, deputatul PSD.

Postarea sa a strâns peste 200 de comentarii, iar internauţii îi spun că aceasta este consecinţa politicii PSD, partid din care face parte, de a favoriza infractorii.

Poliţia Capitalei precizează că ”un bărbat care şi-a declinat o calitate oficială” a vrut să asiste, la Secţia de Poliţie nr 1, la audierea persoanelor implicate într-un incident reclamat de un taximetrist care ar fi fost lovit de un client, însă nefiind apărător al niciunuia dintre cei implicaţi, a fost refuzat.

Ulterior, a susţinut că a fost ameninţat pe holul secţiei de poliţie, dar nu a vrut să depună plângere, mai menţionează poliţia.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: