Stil de viață

Un nepot al lui Pablo Escobar a găsit 18 milioane de dolari în peretele casei în care a locuit unchiul său

Un nepot al cunoscutului traficant de droguri columbian Pablo Escobar spune ca a gasit 18 milioane de dolari in numerar ascunsi in peretele casei unchiului sau. Nicolas Escobar a afirmat ca o „viziune” i-a spus exact unde sa caute banii in apartamentul din Medellin, relateaza presa locala.

Nicolas Escobar, nepotul lui Pablo Escobar, a declarat presei columbiene ca nu a fost prima data cand a gasit lucruri in ascunzatorile unchiului sau. El a mai spus ca a descoperit un stilou de aur, telefoane prin satelit, o masina de scris si o rola de film nedezvoltata, relateaza Independent, citat de Mediafax.

 
Escobar, care locuieste in apartament de cinci ani, spune ca unele bancnote sunt deteriorate si inutilizabile.

Pablo Escobar a petrecut zeci de ani luptandu-se cu guvernul columbian pentru a evita extradarea in SUA si a fost in cele din urma ucis intr-un raid politiei in 1993.

Narcoteroristul si-a format cartelul la Medellin la sfarsitul anilor 1970 si, in anii `80, facea contrabanda cu 80% din cocaina vanduta in SUA.

 
 

Escobar, supranumit „Regele Cocainei”, a devenit unul dintre cei mai bogati oameni din lume, pe masura ce afacerea sa atragea venituri estimate la 420 de milioane de dolari pe saptamana.

In 1989, a fost clasat ca al saptelea cel mai bogat om din lume.

„El Patron”, a fost arestat de autoritati in 1991 si tinut intr-o inchisoare auto-proiectata numita Catedrala, unde putea alege detinutii si a continuat sa-si conduca operatiunile.

Oficialii estimeaza ca cartelul lui Escobar a fost in spatele a peste 5.000 de crime doar intre 1989 si 1993.

Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: