Eveniment

Un nou focar de infecție

Un nou focar de coronavirus a izbucnit în România. La fel ca toate exploziile din precedentele săptămâni, și acesta este într-un mediu închis, controlat strict. Așa se explică, de altfel, creșterea numărului de cazuri, fiind vorba de focare din spitale, centre de tratament sau aziluri.

Paisprezece persoane, angajaţi şi copii asistaţi, au fost confirmate cu coronavirus la Complexul de servicii comunitare Beceni, din judeţul Buzău, autorităţile de sănătate publică declarând focar de boală în acest cămin.

  
Potrivit reprezentanţilor DGASPC Buzău, la Complexul de servicii comunitare din Beceni,  au fost confirmate trei cazuri de COVID 19 în rândul angajaţilor, iar acum au apărut alte 14 cazuri. Este vorba despre 7 angajaţi ai centrului şi despre 7 copii asistaţi.

În această unitate sunt în total 32 de angajaţi şi 24 de copii, iar după apariţia primelor trei cazuri, s-a trecut la testarea tuturor persoanelor, angajaţi şi copii.

Cu un număr total de 17 cazuri de COVID 19, complexul de la Beceni a fost declarat focar de coronavirus.

Judeţul Buzău numără, conform raportării de duminică, un total de 522 de cazuri de coronavirus de la debutul pandemiei, cu 284 de persoane vindecate şi 12 care au murit, având COVID 19.

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: