Politică

Un nou prefect la Caraș Severin

Executivul a numit un nou prefect în județul Caraș-Severin și anume pe Florența-Maria Albu, după demisia din funcție a lui Matei Lupu, care a fost plasat sub control judiciar, fiind cercetat pentru că ar fi intervenit în favoarea unor persoane care voiau să obțină arme, dar nu participau la cursuri, potrivit Mediafax.

„Au fost făcute numiri în funcții în patru județe. De mâine, avem un nou prefect în Caraș-Severin în persoana doamnei Albu Florența, la Ilfov e numit Zamfir Daniel Tudorel, la Mehedinți Pavel Cristinel, iar la Suceava Gheorghe Moldovan Alexandru”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ionel Dancă, la finalul ședinței de Guvern de vineri.

Prefectul județului Caraş-Severin, Matei Lupu, a fost plasat sub control judiciar, joi, după perchezițiile de miercuri legate de autorități care interveneau în favoarea unor persoane care voiau să obţină arme, dar nu participau la cursuri. Lupu a demisionat din funcția de prefect.

De asemenea, numele fostului ministru Mihai Fifor apare în dosarul de la Caraș-Severin privind aprobarea ilegală a deținerii de arme. Unul dintre suspecții din dosar a menționat numele lui Fifor și al lui Ion Mocioalcă pentru a intimida conducerea IPJ astfel încât să nu fie tras la răspundere pentru fapte.

Vizualizări: 259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: