Eveniment

Un poliţist aflat cu soţia şi copilul la plimbare a fost înjunghiat

Un poliţist sucevean aflat cu soţia şi copilul la plimbare a fost rănit, după ce a fost atacat cu un cuţit de către un tânăr, care a vrut să se răzbune. Anterior, poliţistul îl alungase dintr-un parc, întrucât devenise agresiv.

Potrivit Poliţiei judeţului Suceava, agentul de poliţie se afla în concediu şi ieşise cu soţia şi copilul să se plimbe în parcul central din municipiul Suceava.

Poliţistul a observat un tânăr care se manifesta agresiv faţă de un cuplu aflat pe o bancă şi s-a dus să-l îndepărteze din zonă, cerându-i să plece.

Tânărul agresiv l-a urmărit ulterior pe poliţist, iar în apropierea unei treceri de pietoni din centrul Sucevei a venit din spate şi l-a lovit în zona braţului cu un cuţit.

”După ce i-a încredinţat soţiei copilul pe care-l purta într-un ham special, poliţistul s-a apărat, iar agresorul a fugit, fiind prins şi identificat de un echipaj de poliţie alertat după producerea incidentului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei judeţului Suceava.

Agresorul are 29 de ani şi este din comuna suceveană Fântânele.

Agentul de poliţie, care a fost rănit uşor, s-a deplasat la Spitalul Judeţean din Suceava, unde a primit îngrijiri medicale.

Tânărul care l-a agresat pe poliţist a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Agresorul va fi prezentat în faţa judecătorilor, care vor decide dacă vor emite pe numele său un mandat de arestare.

Vizualizări: 256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: