Eveniment

Un polițist din Mehedinți reținut, alți doi sub control judiciar

Un poliţist din Baia de Aramă, Nicolae Văcaru, a fost reţinut marţi pentru 24 de ore, după ce a fost audiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă într-un dosar în care sunt cercetaţi mai mulţi poliţişti.

Alți doi poliţişti de la Poliţia oraşului Baia de Aramă, Enoiu Cătălin şi Marian Pasat, au fost puși sub controlul judiciar pentru abuz în serviciu. În dosar este inculpat şi Relu Iovan, medic radiolog şi directorul medical al Spitalului orăşenesc Baia de Aramă.

Dosarul a fost instrumentat cu sprijinul DGA Mehedinţi, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă.

Anchetatorii susțin că polițiștii favorizau șoferii pe care îi controlau în trafic sau care erau implicați în diverse evenimente rutiere și cărora ar fi trebuit să le fie suspendat permisul de conducere. Șoferii se alegeau doar cu un avertisment sau o amendă, iar când eliberau adeverințe pentru repararea unui autoturism avariat într-un accident erau schimbate datele cu privire la împrejurările în care se producea evenimentul respectiv.

Vizualizări: 750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: