Comunitate

Un polițist din Prahova a fost bătut de soție

Un poliţist din Prahova a fost batut de soție și a  sunat la 112 cerînd  ajutor din partea colegilor săi .Femeia şi-a atacat bărbatul şi fiica în vârstă de 16 ani. 

Poliţistul bătut a solicitat ordin de protecţie în regim de urgenţă. Este pentru prima dată când poliţiştii din Prahova sunt nevoiţi să acorde un ordin de protecţie pentru un coleg de-al lor agresat de soţie. Scandalul a izbucnit joi noapte, în locuinţa unui poliţist domiciliat în comuna prahoveană Floreşti. Omul legii lucrează la postul de poliţie din Filipeştii de Pădure  Soţia sa a avut o ieşire violentă, pe fondul unui conflict spontan, în timpul căreia şi-a îmbrâncit fiica în vârstă de 16 ani şi şi-a lovit soţul  cu pumnul. Speriat de reacţia nevestei, poliţistul a preferat să ceară ajutor la 112 decât să răspundă la rândul lui cu violenţă.

 În acest caz poliţiştii prahoveni au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie. Aceştia au considerat că situaţia este destul de gravă şi există risc de pericol iminent, motiv pentru care au impus un ordin de protecţie provizoriu, valabil pentru o perioadă de cinci zile. Soţia agresivă este nevoită acum să plece de acasă.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: