Eveniment

Un polițist local din Buzău a murit de Covid-19

Un poliţist local de 48 de ani, care avea sarcina de a-i verifica pe buzoienii aflaţi în carantină la domiciliu, a murit, vineri dimineaţă, la circa o săptămână de la momentul la care a fost diagnosticat cu COVID 19. El era internat în spital.

  
Potrivit Sindicatului Poliţiştilor Locali Buzău, bărbatul de 48 de ani a murit răpus de coronavirus după mai multe zile în care medicii de la Terapie Intensivă din Spitalul Judeţean Buzău au încercat să-l salveze, informează News.ro.

 
Într-un mesaj postat pe Facebook, Sindicatul Poliţiştilor Locali afirmă că poliţiştul Cătălin Simion a lucrat ”în prima linie de la debutul pandemiei, fără a i se recunoaşte meritele”.

”Astăzi, colegul nostru, prietenul nostru, servantul vostru 25 de ani, stimaţi cetăţeni ai urbei, a pierdut lupta cu perfidul virus! Un om ce a fost în prima linie din ziua 1 a pandemiei fără a i se recunoaşte meritele. Din contră, conducerea Primăriei nu îi recunoaşte nici măcar drepturile consfinţite de lege. Domnule primar, nici acum nu o să recunoaşteţi buletinul de expertizare al D.S.P.-ului? Ne-a murit un coleg, a murit servind Buzăul - oraş deschis, oraş închis însă pentru drepturile celor ce îl servesc şi protejează!”, este mesajul postat de colegii poliţistului local care a decedat vineri dimineaţă.

Conform acestora, Cătălin Simion efectua misiuni de verificare a celor carantinaţi, ”echipat cu o mască şi pereche de mănuşi pe care o folosea 12 ore”.

Vizualizări: 309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: