Eveniment

Un român a fost arestat la Torino pentru rele tratamente aplicate bătnului pe care-l îngrijea

Un pensionar din Torino a apelat la serviciul de urgență, după ce a fost lăsat singur în casă de un bărbat de naționalitate română în vârstă de 42 de ani care lucra ca îngrijitor.

Polițiștii sosiți la fața locului au descoperit nu numai că îngrijitorul îl abandonase pe bătrân pentru a merge la băut, dar și că, în cei doi ani în care a lucrat acolo, l-a agresat în repetate rânduri pe pensionar, potrivit unui comunicat oficial al Poliției de Stat.

Bătrânul a sunat la 112 în cursul dimineții de sâmbătă, 4 iulie, și a solicitat intervenția agenților de poliție într-un apartament din cartierul San Donato. Ofițerii sosiți la fața locului au solicitat o ambulanță pentru a-i oferi îngrijiri bătrânului,

Între timp, și-a făcut apariția și îngrijitorul român la locuința bătrânului. Fiind beat mort, când a văzut ce se întâmplă în casă a început să devină agresiv cu bătrânul asistat, amenințând totodată că va arunca apartamentul în aer.

Polițiștii au fost nevoiți să-l rețină pe bărbatul de 42 de ani și să-l conducă la secție, unde ulterior a fost pus sub arest pentru "violență domestică".

Pensionarul le-a mărturisit anchetatorilor că timp de doi ani a fost victima a nenumărate abuzuri din partea bărbatului român care l-ar fi lovit și i-ar fi astupat gura să nu fie auzit când strigă după ajutor. Adesea, îngrijitorul său ieșea din casă fără să-i administreze medicamentele de care avea nevoie și, pe deasupra, îi mai lua și telefonul mobil pentru a-l împiedica să ceară ajutorul cuiva.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: