Social-media

Un roman a fost expulzat din Italia pentru că s-a îmbătat de 73 de ori de la începutul anului

Un român în vârstă de 54 de ani a fost expulzat din Italia, cu interdicţia de a se întoarce timp de 5 ani, după ce a fost dus la spital în stare avansată de ebrietate de 73 de ori,

Conform surselor , 45 dintre cele 73 de situaţii au avut loc de la începutul anului, la camera de urgenţă a spitalului Pordenone, iar în 49 de cazuri, românul a plecat din unitatea medicală înainte de încheierea investigaţiilor.

Bărbatul se afla în Italia din 2003, iniţial în Torino, dar din 2014 s-a mutat în Friuli-Venezia Giulia, în provincia Pordenone. A lucrat la o firmă din Friuli, însă s-a prezentat la locul de muncă doar de câteva ori.

Expulzarea sa a fost dispusă săptămâna trecută, de Biroul de Imigrări de la sediul poliţiei Pordenone, după ce a fost implicat într-un incident într-un magazin de pantofi. Ordinul de expulzare a fost validat de Tribunalul din Trieste, instanţa subliniind că decretul "a fost adoptat din motive de siguranţă publică".

Românul a fost escortat de poliţişti la aeoportul Marco Polo din Veneţia, unde a fost îmbarcat într-un zbor Veneţia-Bucureşti.
 
 
 

Vizualizări: 254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: