Eveniment

Un șofer român s-a răsturnat cu TIR-ul pe o autostradă din Italia

Un șofer român în vârstă de 57 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a răsturnat cu TIR-ul pe o autostradă din Italia.
 
 
Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe Autostrada A4, în dreptul localității San Stino di Livenza (Venezia). Potrivit primelor date din anchetă, se pare că românul ar fi adormit la volan, relatează Il Gazzettino.

În momentul incidentului, TIR-ul se afla în dreptul kilometrului 450+100, între cabina de taxare din San Stino di Livenza și ieșirea spre autostrada A28. Bărbatu a pierdut controlul volanului și a lovit parapetul metalic de pe marginea șoselei. După ce a distrus aproximativ 60 de metri de parapet, mastodontul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe câmp.

Șoferul, un bărbat român în vârstă de 57 de ani, a suferit mai multe răni și a fost transportat la spitalul din Portogruaro.

La fața locului au intervenit mai multe echipe de pompieri. Totodată, a fost nevoie de mutarea mărfii (fructe și legume) în alt mijloc de transport pentru a recupera TIR-ul de pe câmp.

Vizualizări: 338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: