Sport

Universitatea Craiova se va pregăti în Bulgaria

Oltenii de la Universitatea Craiova nu vor mai merge în Austria ca în anii trecuți ci vor alege o altă locație de pregătire. De această dată conducerea clubului a ales să ducă echipa la pregătire în Bulgaria după vacanța de două săptămâni a echipei.

După ce au ratat toate obiectivele acestui sezon, terminând campionatul pe locul 4 şi nereuşind să se califice nici pentru barajul de Conference League, jucătorii şi staff-ul Universitatea Craiova au intrat în vacanţă, urmând să se reunească pe 14 iunie.

După mai mulţi ani în care stagiul de pregătire de vară s-a desfăşurat în Austria, la Neustift im Stubaital, în zona Tirolului, oltenii şi-au schimbat locul de cantonament şi vor merge în Bulgaria pentru a pregăti următoarea stagiune.

Astfel, formaţia antrenată de Eugen Neagoe se va afla în perioada 21 iunie-6 iulie în localitatea Bansko din Bulgaria, unde va susţine şi câteva meciuri amicale. Oltenii se vor deplasa cu autocarul în Bulgaria, între Craiova şi staţiunea bulgară fiind o distanţă de aproximativ 450 de km.

Vizualizări: 55

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: